You are currently viewing U subotu finale novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

U subotu finale novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Finale novogodišnjeg turnira u malom fudbalu „kragujevac  2019“ biće odigrano u subotu 28. decembra sa početkom u 20 časova na parketu SBB hale Jezero. Ovaj turnir koji organizuje Udruzene gradjana „Kaldrmaš“ pored sportskog ima i humanitarni karakter.

Sredstva koja se prikupljaju namenjena su za Kostu, prevremeno rođenog dvogodišnjaka, koji odrasta uz brojne zdravstvene probleme.

Udruženje građana „Kaldrmaš“, posle sedamnaest godina pauze, rešilo je da ponovo pokrene tradicionalni novogodišnji turnir u malom fudbalu, koji se održavao u periodu od 1979. do 2002. godine.

Uz učešće 24 ekipe,ovogodišnji turnirušao je u svoju završnu fazu. U petak, 27. Decembra na programu su polufinalne utakmice, u kojima će se sastati ekipe, od 18,00 časova „Bumbar Nosuljko NVO Posle Kiše“ – „Naša kafana“ i od 19,30 časova Tehnički pregled „Drekalović“ – „Kraljev dvor“ .

Pre samog finala, koje je u subotu od 20 časova, odigraće se utakmica za treće mesto, koja počinje u 18,00 časova, u SBB hali Jezero. U hali će biti postavljene specijalne kutije, u kojima će se prikupljati novčana pomoć za lečenje dvogodišnjeg Koste, pa zbog toga iz Udruženja građana „Kaldrmaš“ pozivaju sve Kragujevčane da dođu u petak i subotu da uživaju u fudbalskim čarolijama, a ujedno i pomognu malom Kosti u njegovom daljem lečenju i oporavku

Ostavite odgovor