Sadržaj

Sobe

U okviru objekta hale, iznad restorana Jezero nalazi se hotelski smeštaj za prenoćište. Time je naš sportski objekat obogatio ponudu sadržaja za sportiste, ali i rekreativce. Ukupan kapacitet smeštaja je 26 ležajeva i obuhvata 10 dvokrevetnih soba i 2 trokrevetna apartmana. Svaka soba poseduje klima – uređaj, Wi-Fi, LED TV. Kupatila su modernog dizajna sa tuš-kabinom, fenom za kosu, peškirima.

Teretana

U okviru hale Jezero nalazi se i teretana, opremljena u skladu sa savremenim standardima. Veliki broj sprava zadovoljava potrebe rekreativaca i vrhunskih sportista. U prilici smo da vam ponudimo različite programe, kao što je kardio, grupna rekreacija, individualni trening.

Fitnes

Vaše omiljeno mesto za trening i relaksaciju nalazi se u sklopu hale Jezero. Fitnes centar je opremljen najsavremenijom opremom. Nudi širok spektar mogućnosti za brigu o sopstvenom telu, a samim tim i zdravlju. Potrudili smo se da budemo među najboljima.

Sauna

Kako bi relaksacija bila potpuna, u okviru svojih usluga sportska dvorana ima i saunu. Sauna je pravo mesto za opuštanje od svakodnevnog stresa. Poboljšava zdravlje, pruža uživanje, a povoljan uticaj saune na zdravlje i opšte stanje samo potvrđuju tradiciju njenog korišćenja.