Idealno mesto za sport i rekreaciju

Sobe

U okviru objekta hale, iznad restorana Jezero nalazi se hotelski smeštaj za prenoćište

Teretana

Veliki broj sprava zadovoljava potrebe rekreativaca i vrhunskih sportista

Fitnes

Fitnes centar nudi širok spektar mogućnosti za brigu o sopstvenom telu, a samim tim i zdravlju

Sauna

Kako bi relaksacija bila potpuna, u okviru svojih usluga sportska dvorana ima i saunu

Višenamensko mesto za sportske događaje i druge manifestacije

Jedan od najstarijih i najpoznatijih kragujevačkih sportskih objekata je hala “Jezero”. Ukupna površina dvorane je 10.500 kvadratnih metara. Dimenzija terena 52x25m i omogućava takmičenja po najvišim standardima u košarci, odbojci, rukometu i futsalu. Pogodna je za sve vrste tzv malih sportova, za organizaciju koncerata, kulturno – zabavnih i drugih manifestacija.

Kapaciteta je 3570 mesta. Tribine su kompletno renovirane 2008. Godine. Poseduje maksimalno funkcionalne svlačionice sa tuševima. Pored sportskih dešavanja u njoj se često održavaju I druge manifestacije.

Hala “Jezero” pruža odlične uslove za bavljenje sportom kao i za aktivno korišćenje slobodnog vremena.

Osluškujući potrebe sportista, hala Jezero je proširila svoje sadržaje, a samim tim i ponudu. Pored teretane, u proteklih nekoliko godina, veoma dobro funkcioniše i sala za fitnes koja se nalazi u sklopu dvorane, a u ponudi je i sauna.  U sklopu objekta, na spratu, iznad restorana nalazi se hotelski smeštaj za prenoćište opremljen po najvišim standardima. U svom sastavu dvorana ima i poslovne prostore, koji se izdaju u zakup.

Prvi sportski događaj u ovoj dvorani održan je 20. oktobra 1978, kada je odigrana košarkaška utakmica između domaćeg Radničkog i KK Jugoplastike iz Splita. Hala “Jezero” je bila domaćin finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća, nacionalnog košarkaškog kupa Srbije, 2007. i 2013. godine.

Lokacija

Grada Sirena 15,
34000 Kragujevac, Srbija

Radno vreme

07:30 – 24:00

Telefon

034 331 958

Sponzor SBB Hale Jezero